Prodaja Вила, Rezi, Zala, Maaarska, 01

Prodaja - Cod. 23023

  • Tipologija: Вила
  • Oblast: 2200 m²
  • Sobe: 2
  • Sprat: 2

Продаја, светски познати бањски град познат Хевиз 4, 7 км удаљен од Кесзтхели Рези на одмору пре неколико година, која је проглашена белтерулетте.
Зграда два спрата, у кухињи и један притисните кући, спрат отвара на терену пинце.А има две собе ван.Аз као цела цигла зграда иза куће је веома добар аллапотбан.А прошле године изграђена за складиштење дрва, ВЦ комби. формирана Аз можете градити зграде, али и горњи део може да се реши, јер она може да поднесе захтев за издавање грађевинске дозволе.
2.200 квадратних метара плац песковито земљиште на југу, у пола 90% ризлинга грожђа, шљива, други, просечној години, 1.300 литара вина који се користе да се сади на другој страни прве класе миносегбен.А земља три година пре овогодишњег кајсије терем.А куће са воћкама Хавани су такође одлични сорте: јабука, Вилијамс, БИГЕИЕ вишње, брескве, шљиве, ораси.
Вода, струја је везетве.Товабба је тенк.
Може такође добро живе.
Ако би неко естлег сврху да желите да проведете годину дана у само неколико недеља и нема времена да се озбиљно баве бригом државе, она може бити поуздан дан-до 100 играча помогне.
Комшије: немачки лекар и Сан Франциско узлеттулајдонос.Тељесен опуштеној атмосфери.

.

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
Prihvatam obradu ličnih podataka*
Poništi
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB